Victòria patida al camp de la Pirinaica per estrenar el curs

PIRINAICA 0 1 MARTINENC

Nou curs amb il·lusió renovada. El Masculí ha estrenat aquest diumenge la temporada al Grup 2 de Primera Catalana amb Toni Carrilo a la banqueta, així com altres molts noms de debut sobre la gespa. Els del Guinardó s’han desplaçat fins al camp de la Pirinaica, curiosament el mateix lloc on van iniciar el curs anterior.

Els primers minuts del partit han passat sense gaires ocasions. De fet, la primera rematada a porta del Martinenc no ha arribat fins al quart d’hora: una rematada de Saro que ha marxat molt alta. Algunes jugades destacades més dels de Carrillo, tot i que cap ocasió clara. En línies generals, però, superiors als locals, que pràcticament no han generat perill durant la primera part.

El partit s’ha capgirat uns instants abans del descans. Ha estat en una jugada en què Ávila ha vist la vermella per una entrada sobre Edgar dins l’àrea, sent l’últim home. Acció que ha provocat el penal que Pitu ha transformat en l’únic gol del partit (0-1, m.44). Primer gol del jugador en la seva segona etapa al Club.

Només començar el segon temps, el mateix Pitu ha tingut una ocasió clara per sumar distàncies. De mica en mica, els del Guinardó s’han anat desinflant i perdent un punt de la superioritat de la qual han gaudit els primers quaranta-cinc minuts. Amb un home menys, la Pirinaica ha tingut algunes opcions per a l’empat. La més clara de totes, una gran jugada de Dever que ha acabat amb una rematada imparable que, per sort, ha sortit per fora dels tres pals.

Debut sofert però ben treballat i el primer +3 del curs. Amb ganes de repetir la setmana vinent, que rebrem al Sant Cugat a casa i estrenarem la nova gespa del Municipal del Guinardó. Som-hi, equip!

Fotografia: Xavier Galiana | REM Images

#ComMartinenc

PIRINAICA: Dani del Riu, Jonny, Marcel, Soufian, Quintana (Ferran, 86′), Petit (Vily, 59′), Peñarrubia (Caps, 44′), Markus (Samper, 59′), Àvila, Alsina i Dever (Duc, 86′).

MARTINENC: Toni, Miguel, Saro, Sosa (Geri, 66′), Pitu (Vova, 86′), Dani Suárez, Eric (Edu, 76′), Edgar, Max, Fabregat i César (Jan, 46′).

METES: 0-1 (44′) Pitu, de penal.