La Sauleda perd el primer partit del curs a domicili

• L’AD Sauleda ha perdut per 4-3 com a visitant al camp del Lloret B.
  • El gol que ha permès la victòria del conjunt local ha arribat durant el temps afegit.

L ‘AD Sauleda s’ha deixat els tres punts per primera vegada com a visitant aquesta temporada al camp del Lloret B (4-3). En un partit molt igualat contra un rival directe a la taula classificatòria, els palafrugellencs han tingut l’empat a les seves botes fins als minuts de temps afegit.

Obria el marcador el conjunt local al minut 12 i Xavi Mora transformava de penal l’1-1 al minut 17, després de forçar ell mateix la falta. L’equip taronja va marxar al descans amb un 2-1 al marcador, que havien aconseguit els blaus al minut 23.

Després de la mitja part, S’ha de tornava a empatar el partit (47′) fins que al minut 58 tornava a marcar el Lloret B. Empatava de nou el duel Ignacio Pastor al minut 70, però ja en el minut 92 el número 10 de l’equip local, Àngel Montalbán signat a hat-trick que donava la victòria al seu conjunt.

Una derrota que suposa la primera de la temporada a domicili per als homes de Ñoño. Un d’ells, el defensor Sergi Salvador, ha valorat així aquest enfrontament:

A l’altra banda, Salvador creu que la pròxima jornada a casa pot ser una bona oportunitat per guanyar el primer partit del curs a casa:

Actualment, el conjunt palafrugellenc ha aconseguit tres victòries, dos empats i tres derrotes en 8 partits i ocupen la vuitena plaça d’una classificació de 18 equips.

El pròxim cap de setmana, torna un altre derbi baix-empordanès, Sauleda-Calonge al Camp del Gregal corresponent a la jornada 14 del grup 17 de Tercera Catalana. La retransmissió podrà escoltar-se el pròxim dissabte, 1 de maig a partir de les 15.45 hores.