Entrevista Xavi Ferrer, Estudiant del diploma d’Eumes.


En Xavier Ferrer es un alumne del diploma de Producción Musical d’Eumes que s’ha traslladat des de Menorca per professionalitzar-se en la seva passió; la música.

Si vols coneixer una mica millor la seva experiència, segueix llegint 🙂

Bones Xavier, explican’s quina és la teva relació amb la música?

A jo la música m’ha agradat desde sempre, ja que quan jo era petit el meu pare em portava a concerts de la banda municipal de Ciutadella, i m’encantava, i jo sempre li deia al meu pare que colque dia em dedicaria a la música.

En quin moment vas dir que et volies dedicar 100% a la música?

Bon, fa un any que vaig decidir apostar 100% per la música (composició i producció), i amb els meus pares vam estar cercant llocs on pogues aprendre a produir de manera professional, pero només trobavem enginyeries de so i cicles formatius i no m’acabava de convèncer, fins que un dia el meu pare cercant per internet va trobar la pàgina d’eumes i desde el minut 1 ens va donar molt bona vibra. Estic fent el primer any del diploma en música avançada i so.

Publicació original

Entrevista Xavi Ferrer, Estudiant del diploma d’Eumes.
× +info?
%d bloggers like this: