Els Veterans del Vilanova firmen taules (1-1) en el primer partit del nou curs

Els Veterans del Vilanova ja han començat la Lliga // CFV

Els Veterans del Vilanova van empatar a un, dissabte a l’Alumnes Obrers, en el primer partit de Lliga del curs 2023/2024. Els blanc-i-blaus s’estrenaven a Preferent B després de l’ascens de la temporada passada.

El partit va començar amb una sortida enèrgica de l’Espluguenc, quart a Preferent el curs anterior. Tant és així, que en els primers 10 minuts va firmar de dues bones ocasions.

Els de Cacao van anar de menys a més i Fede va replicar amb un tir al travesser al minut 22.

Poc després, Rubén Lara, que acabava de saltar al camp, va estrenar el marcador per al Vilanova. Era el minut 27.

Amb aquest 1-0 es va arribar al descans i en la represa va arrencar millor el Vilanova, que va disposar d’arribades clares sense premi.

Feia molta calor i els dos equips dosificaven els jugadors amb canvis.

L’Espluguenc jugava directe i era perillós a pilota parada. Va acabar empatant al minut 60 després d’un córner i un embolic a l’àrea.

No es va arronsar el Vilanova, però els seus intents per tornar a marcar no van fructificar. L’Espluguenc també van ensenyar les dents abans del xiulet final sense que el marcador canviés.

Aquest dissabte, 23 de setembre (16.00 h), el Vilanova es desplaça al camp de la Palma de Cervelló.