7 coses que m’agradaria saber abans a la meva carrera de SEO


Nota de l’editor: A mesura que s’acaba el 2021, estem celebrant amb un compte enrere dels 12 dies de Nadal dels articles d’experts més populars i útils del Search Engine Journal d’aquest any.

Aquesta col·lecció va ser seleccionada pel nostre equip editorial en funció del rendiment, la utilitat, la qualitat i el valor creat per a cada article, els nostres lectors.

Cada dia fins al 24 de desembre, tornarem a publicar una de les millors columnes de l’any, començant pel número 12 i fent el compte enrere fins al número 1. Avui és el número 9, publicat originalment el 30 d’agost de 2021.

Moltes lliçons, com a professional de SEO, només s’aprèn amb temps i experiència. Steven van Vessum ofereix una gran visió i informació que tant els principiants com els veterans de la indústria de SEO poden relacionar-se i utilitzar-los per promoure les seves carreres de SEO.

Enhorabona Steven i gràcies per compartir les teves opinions expertes aquí a Search Engine Journal.

Gaudeix!


Cinc anys després de la meva carrera de SEO, vaig pensar que era una gran cosa. Ja havia adquirit el que semblava molta experiència, vaig començar la meva pròpia agència de SEO, vaig treballar amb marques domèstiques i vaig classificar llocs en nínxols competitius.

Anunci

Continueu llegint a continuació

Però mirant enrere ara veig que encara tenia molt per aprendre. De cap manera era una gran cosa (ni em considero que ho sigui ara) i, de fet, la meva corba d’aprenentatge s’estava aplanant.

Quan penso en aquella època, hi ha tantes coses que podria haver fet millor per convertir-me en un professional de SEO més reeixit; per avançar més ràpid en SEO.

En aquest article, compartiré les set coses més importants que em diria al meu jo de 10 anys més jove sobre el SEO. Aleshores jo ocupava un paper d’agència, però la majoria de les coses que tractarem avui també s’apliquen als rols interns.

Submergem-nos!

1. Aprèn a escriure un gran contingut

En un moment donat, em vaig centrar tant en el la part tècnica del SEO que havia perdut completament de vista l’important gran contingut és l’èxit de SEO.

Per empitjorar les coses, ja no tenia ni idea de com crear un gran contingut jo mateix, ja que feia temps que no era a les trinxeres.

Anunci

Continueu llegint a continuació

Sabia com generar idees de contingut habituals, a quina estructura d’encapçalaments m’he d’adherir i la millor manera d’enllaçar els articles internament… però fins on vaig arribar.

Vaig passar massa temps pensant a crear contingut i massa poc temps fent-ho. No és així com conduïu el trànsit orgànic.

El que em diria a mi mateix: Torna a les trinxeres i guanya més experiència d’escriptura pràctica. Comenceu per escriure sobre el que sabeu: SEO.

Mireu què funciona bé i què no. Obteniu informació sobre com assegurar-vos que el contingut aconsegueix una audiència.

Paral·lelament, comença a col·laborar amb bons redactors per omplir aquest buit i parar atenció al que fan i com ho fan.

2. Aprèn a guanyar enllaços

Fa deu a quinze anys, els enllaços de directoris eren bastant fàcils d’aconseguir, i van tenir un gran impacte. Podríeu classificar amb èxit els llocs amb ells en nínxols de competència baixa a mitjana.

Combinat amb comunicats de premsa, aquest va ser pràcticament el meu MO quan es tractava de la creació d’enllaços.

Durant un temps, això va funcionar bé. I així em vaig quedar mandrós. No havia après del tot què fa que la gent funcioni o com podria persuadir els periodistes i els bloggers perquè s’enllacin a mi.

I aleshores, un dia, els enllaços que estava acostumat a construir van perdre en gran mesura la seva eficàcia.

Estava en un punt difícil, ja que no havia estat desenvolupant el meu guanys d’enllaç habilitats.

No estava pensant en noves maneres d’aconseguir enllaços, i tan lentament vaig passar a una funció més de consultoria on només havia sorgit idees sobre guanyar enllaços.

M’havia desconnectat del que realment es necessitava per guanyar enllaços.

El que em diria a mi mateix: Oblida’t del que creus que saps sobre la creació d’enllaços. Torna a les trinxeres.

Abandona els teus mals hàbits i inverteix temps a entendre què fa que la gent funcioni i com aconseguir que s’enllacin amb tu. Aconsegueix experiència i col·labora amb gent de relacions públiques per millorar les teves habilitats per guanyar enllaços.

Anunci

Continueu llegint a continuació

Si no ho podeu dominar, contracteu algú que ja tingui aquestes habilitats.

3. Deixeu d’escriure aquestes auditories de SEO de 50 pàgines

Em va encantar escriure detalladament 50 pàgines Auditories de SEO.

Va ser increïble enviar-ne un a un client, pensant que segurament això havia aportat un valor increïble. Què més podria desitjar un client?

Havia esbossat un full de ruta per dominar les SERP de Google!

La realitat, però, va ser que vaig haver de fer un gran esforç per implementar les meves recomanacions. Els clients poques vegades llegeixen l’auditoria de 50 pàgines que m’havia passat dies escrivint, tot i que ja sabien què passava amb el lloc.

Va resultar que aquestes auditories de 50 pàgines funcionaven en contra meva.

El que em diria a mi mateix: Oblideu-vos de l’auditoria de 50 pàgines i aneu allà on el vostre client us necessiti.

Proporcioneu-los una pàgina senzilla que contingui a llista de tasques prioritzades (dades recolzades amb fulls de càlcul per obtenir més detalls), els resultats esperats i una línia de temps per saber quan esperar aquests resultats.

4. Centrar-se en els clients a llarg termini

No importava qui vingués a trucar a la nostra porta, estaríem encantats de treballar amb ells.

Anunci

Continueu llegint a continuació

Això va significar que vam fer molt treball basat en projectes per a clients que no tenien el potencial ni el pressupost per a un compromís a llarg termini.

Després d’un temps, vam descobrir quins clients ho farien convertir-se en clients a llarg termini i que no ho faria. Però encara no teníem el cor de dir que no als ingressos basats en el projecte que no passarien més enllà del projecte inicial.

Vam pensar: segur que estaries boig per dir que no als diners que entren per la porta?

Però en realitat, estàvem bojos per dir que sí.

Per diversos motius, aquests projectes:

  • Era menys divertit treballar-hi.
  • Sovint no produïa gaire resultat, perquè ho hauríeu d’encertar tot d’una vegada. I no podríeu continuar amb la següent fase del full de ruta de SEO.
  • Tenia marges prims en comparació amb els compromisos a llarg termini.

Aquests projectes no van ser bons per a nosaltres, ni per al client.

El que em diria a mi mateix: Centreu-vos a treballar amb clients que creieu que tenen una bona oportunitat de convertir-se en clients a llarg termini.

Aquests són amb els quals gaudireu més de treballar. Ells t’ensenyaran més, i també et donaran els millors marges.

Anunci

Continueu llegint a continuació

5. Inverteix en la teva marca personal

Mai vaig invertir gaire construir la meva marca personal. No vaig crear contingut ni compartir coses que havia après, tot i que sovint em vaig trobar amb situacions realment interessants de les quals la comunitat de SEO hauria agradat escoltar.

No estava segur de si els altres trobarien aquestes coses interessants, així que en comptes d’aportar contingut, només vaig amagar.

Com a resultat, vaig acabar amb només un petit seguiment social mitjana. Molt poca gent sabia qui era.

El que em diria a mi mateix: Comenceu a crear seguidors a les xarxes socials compartint el que apreneu i trobeu interessant. Torneu a escriure de nou i sortiu també al món real.

Parleu a les reunions locals i feu el camí des d’allà. Això us serà molt útil més avall, sigui quin sigui el camí que trieu. Aquesta inversió es pagarà mil vegades més.

6. No deixeu que els clients s’obsessionin amb els rànquings

Com molts clients, els meus eren obsessionat amb les classificacions.

Anunci

Continueu llegint a continuació

Però tot i que els rànquings són òbviament importants en SEO, no voleu que les reunions siguin sobre per què una paraula clau va baixar de la posició 6 a la 7.

Massa sovint, vaig acabar tenint aquesta discussió. Va ser culpa meva: hauria d’haver ajudat els meus clients a mirar més enllà dels rànquings, a la imatge més gran.

El que em diria a mi mateix: Expliqueu als clients que han de mirar les tendències i centrar-se en mètriques més significatives, com ara el trànsit orgànic, i, idealment, els clients potencials i els ingressos.

D’aquesta manera, perds menys temps en debats sense sentit i gaudeixes de més temps discutint com fer créixer encara més el negoci.

7. Dediqueu menys temps a l’auditoria i als informes

Em vaig sentir orgullós de tenir un llista de verificació setmanal completa Jo passaria per a cada client. Captaria tots els problemes i canvis que es van fer, grans i petits.

Però va prendre una gran mossegada del pressupost mensual del client. El mateix per als informes.

Mirant enrere, crec que em dedicava el 30% del nostre temps a l’auditoria i la presentació d’informes.

Anunci

Continueu llegint a continuació

Ara sé que és massa. Mitjançant l’automatització del seguiment dels canvis, l’aplicació Regla 80/20 de Pareto per a les tasques d’auditoria manual i simplificant el procés de presentació d’informes, hauria estat capaç de reduir aquest 30% al 10%.

El temps estalviat podria haver servit per aconseguir millors resultats dels meus clients, cosa que podria haver estat important si es té en compte la naturalesa composada del SEO.

El que em diria a mi mateix: Dediqueu el vostre temps a les tasques que obtindran el major ROI per als vostres clients (i, per tant, per a vosaltres mateixos). Passeu-lo a les trinxeres, fent SEO activament i reduïu el temps dedicat a l’auditoria i als informes.

Embolcallant

Malauradament, no tinc una màquina del temps, així que la meva dècada més jove mai no llegirà això.

Però ho acabes de fer!

Tant de bo, el que he après i compartit us ajudarà a prevenir alguns dels errors que he comès al llarg del camí perquè pugueu retallar la corba d’aprenentatge i avançar més ràpidament del que vaig poder.

Anunci

Continueu llegint a continuació


Compte enrere de Nadal SEJ 2021:

Imatge destacada: whiteMocca/Shutterstock

Source link

7 coses que m’agradaria saber abans a la meva carrera de SEO
× +info?
%d bloggers like this: